Vilhelmsdotter

Alla inlägg den 6 april 2017

Av S. H. - 6 april 2017 16:32

 


       


 


       


 


       


 


       


 


       


Bilder från Hornborgasjön.

Av S. H. - 6 april 2017 15:40

Pratade med min väninna J om att flytta ihop. Hon är min vän och kollega och hon har sedan en tid tillbaka känt sig redo att flytta hemifrån, men har inte lyckats hitta något. Och om hon och jag skulle flytta ihop så ökar det hennes möjligheter att flytta från sina föräldrar, då vi tillsammans kan söka dyrare/större lägenheter. Och sen kan hon fortsätta samla poäng hos bostadsbolagen och om några år kan vi båda bo ensamma om vi så önskar.

 

Hennes mamma är orolig att vi inte kommer funka tillsammans och ja den risken finns ju, det är alltid svårt att säga innan hur allt kommer funka. Men jag tror att hade vi tröttnat på varandra så borde vi ha gjort det för längesen, vi har ju träffats och umgåtts 5 dagar i veckan i snart 2 år.

 

Det är ju mycket att fundera på, men jag tror att vi skulle klara det bra. Jag tror nämligen att vi kan kompromissa ganska bra och komma fram till regler och rutiner som funkar för oss. Får väl se om vi fortsätter att diskutera möjligheten eller inte, jag tror iaf att det kan funka och vara en bra erfarenhet.

Ovido - Quiz & Flashcards