Vilhelmsdotter

Alla inlägg under april 2017

Av S. H. - 8 april 2017 15:46

Träffa på en gubbe som började svära åt mig när jag var ute med hundarna på promenad. Jag passerade en gräsmatta som hör till ett område med bostadsrättslägenheter och min yngsta tjej behövde uträtta sitt behov. Och just då kom den här karln som också är hundägare och svär en massa och säger "din hund får fan inte skita här". Jag höll bara med honom då han svor åt mig för jag ville inte ha en massa problem, men det finns ingen skylt som säger privat område eller att det är förbjudet att rasta hundar där.

 

Brukar inte gå där, men så länge det inte finns skyltar eller ett massivt staket som hindrar mig, så kommer jag att gå där ibland. Och behöver mina hundar skita så får de faktiskt skita, jag tänker inte släppa dom därifrån om de redan satt sig. Jag har ingen kontroll över när mina hundar behöver skita eller kissa och så länga jag plockar upp efter dom så borde det inte vara ett problem.

Av S. H. - 7 april 2017 20:49

         


Skäggdopping


Av S. H. - 7 april 2017 14:50

Fick hem ett brev idag som inte kändes helt rätt, jag ringde även till jobbet och även mina chefer tyckte att det inte stämde. Det känns lite jobbigt att jag fick brevet idag och inte kan ta det till jobbet förrän på måndag. Men jag har iaf ringt och yttrat min oro kring brevet och får helt enkelt vänta till nästa vecka innan jag vet vad jag ska göra.

 

Min arbetsplats har nyligen gått igenom en konkurs, kontoret där jag jobbar har lyckats hålla sig flytande. Så jag har fått anställning under en ny arbetsgivare, men det verkar som om något har blivit fel. För det verkar som om de vill betala ut en uppsägningslön till mig, men eftersom jag har arbete så ska jag inte ha den. Jag får ju lön från min nya arbetsgivare.

 

Men det har varit en del problem genom processen och alla har fixats när de upptäckts, så det borde inte vara ett problem denna gången heller. Men även om jag skulle få pengarna utbetalda så är det ju bara för mig att betala tillbaka. Det viktigaste är ju att ta reda på om de har gjort rätt eller om det är ett misstag, men jag vet att jag inte kan få 2 löner för april.

 

Mycket att tänka på, kan bara hoppas att det löser sig.

Av S. H. - 6 april 2017 16:32

 


       


 


       


 


       


 


       


 


       


Bilder från Hornborgasjön.

Av S. H. - 6 april 2017 15:40

Pratade med min väninna J om att flytta ihop. Hon är min vän och kollega och hon har sedan en tid tillbaka känt sig redo att flytta hemifrån, men har inte lyckats hitta något. Och om hon och jag skulle flytta ihop så ökar det hennes möjligheter att flytta från sina föräldrar, då vi tillsammans kan söka dyrare/större lägenheter. Och sen kan hon fortsätta samla poäng hos bostadsbolagen och om några år kan vi båda bo ensamma om vi så önskar.

 

Hennes mamma är orolig att vi inte kommer funka tillsammans och ja den risken finns ju, det är alltid svårt att säga innan hur allt kommer funka. Men jag tror att hade vi tröttnat på varandra så borde vi ha gjort det för längesen, vi har ju träffats och umgåtts 5 dagar i veckan i snart 2 år.

 

Det är ju mycket att fundera på, men jag tror att vi skulle klara det bra. Jag tror nämligen att vi kan kompromissa ganska bra och komma fram till regler och rutiner som funkar för oss. Får väl se om vi fortsätter att diskutera möjligheten eller inte, jag tror iaf att det kan funka och vara en bra erfarenhet.

Av S. H. - 3 april 2017 16:41

  


       


 


På väg till Hornborgasjön så stannade vi till vid Brahehus och rastade hundarna. Det var fler än vi som hade den idén och vi stötte på ett par med en schäfer och 2 personer med riktigt stora hundar (kom inte på vilken ras det var). Vilket skrämde min väninna J, och inte hjälpte det att Schäfern hade en rem runt nosen. Men jag sa att dom troligtvis hade den för att kunna kontrollera hunden bättre. Hon är iaf inte rädd för mina hundar som tur är.

 

Det var verkligen riktigt fint vid Brahehus ruin, tyvärr var det dimmigt så vi gick miste om utsikten. Men vem vet, kanske hamnar man där igen när vädret är klart.

 

Av S. H. - 2 april 2017 20:46

 

 

Köpte för ett tag sen denna taklampa från IKEA och måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Den skapar verkligen en mysig stämning och sprider ett bra ljus. Den är lite stor, men den känns alldeles lagom i sovrummet, den hänger på precis rätt plats så den är inte i vägen.

 

Modell: MASKROS

Affär: IKEA

Storlek: 55 cm i diameter

 

Av S. H. - 1 april 2017 20:38

Hemma igen efter en trevlig fotoutflykt med min vän J till Hornborgasjön och trandansen. Mina hundar fick följa med och nu är dom helt slutpumpade efter bilresan och alla ställen de fått undersöka.

 

 

 

     

 

 

Avsluta dagen med en fin bild av den färggranna himmelen.

 

Ovido - Quiz & Flashcards